Στο πεδίο της αναβάθμισης της σεξουαλικής ζωής της γυναίκας, πλέον, συμμετέχει και η Αισθητική & Επανορθωτική Γυναικολογία, παρέχοντας λύσεις σε συγκεκριμένες δυσλειτουργίες. Μιλήσαμε με τον Επανορθωτικό Γυναικολόγο και Ειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία Δρ. Νικόλαο Ναούμ, ο οποίος αναφέρεται σε όλες τις νέες ιατρικές θεραπείες που υπάρχουν πλέον και που επιβεβαιωμένα, μπορεί να βελτιώσουν τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας, δίνοντας λύση σε πολλά από τα προβλήματα που την υποβαθμίζουν. 

Intima Plasma

Πολύ συχνά ο λόγος που μια γυναίκα έχει προβλήματα διέγερσης και δυσκολεύεται να χαλαρώσει και να φτάσει σε οργασμό, είναι η χαμηλή αυτοπεποίθηση που νιώθει σχετικά με την εμφάνιση της γενετήσιας περιοχής που μπορεί να έχει αλλοιωθεί λόγω γήρανσης, των τοκετών ή και λόγω δυσμορφιών που υπάρχουν εκ γενετής εξηγεί ο Δρ. Ναούμ.

Γνωρίζουμε ότι η ανασφάλεια μιας γυναίκας για το σώμα της και ιδιαίτερα για την γενετήσια περιοχή που πλέον λόγω της τάσης για αποτρίχωση στην περιοχή είναι περισσότερο εμφανής μπορεί να μπλοκάρει τη σεξουαλική της έκφραση.

Ο γιατρός εξηγεί ότι εκτός από τη λύση της αιδοιοπλαστικής [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ] που μπορεί να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα της εμφάνισης του αιδοίου υπάρχουν και κάποιες θεραπείες που δεν απαιτούν νυστέρι.

Μία από αυτές είναι θεραπεία με αυτόλογο PRP. Κατά τη διάρκειά της γίνεται χρήση παραγόντων από τον ίδιο τον οργανισμό της γυναίκας (όπως για παράδειγμα πλάσμα εμπλουτισμένο με βλαστοκύτταρα).

Η θεραπεία αυτή είναι γνωστό ότι πραγματοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην Ιατρική Κοσμετολογία σε θεραπείες προσώπου ή σώματος. Πλέον, μπορεί να  χρησιμοποιηθεί και στη γεννητική περιοχή, με σκοπό να πραγματοποιηθεί ανάπλαση, σύσφιξη και διόρθωση αισθητικών προβλημάτων. Με τη θεραπεία αυτή μπορεί να διορθωθούν μικρές δυσμορφίες και ασυμμετρίες της περιοχής, όπου δεν απαιτείται η επέμβαση της αιδοιοπλαστικής.

Μια άλλη σημαντική θεραπεία που προσφέρει αισθητή βελτίωση στην ποιότητα της ευαίσθητης περιοχής είναι το Intima Plasma. Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή θεραπεία που προκαλεί ενυδάτωση, αναδόμηση στα μικρά και μεγάλα χείλη. Δημιουργεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό, όπου με την επαφή του με το δέρμα, οι ελαστικές ίνες του δέρματος μικραίνουν και αυξάνουν το πάχος τους με συνέπεια να έχουμε αποτέλεσμα ”lifting” αναίμακτο και μη αφαιρετικό.

Το σύστημα Intima Plasma είναι μια μη  χειρουργική εναλλακτική μέθοδος θεραπείας στα μεγάλα χείλη που εξασφαλίζει μέσω της αναγέννησης του κολλαγόνου, την αναζωογόνηση και αναδιαμόρφωση της περιοχής.

Με τις θεραπείες αυτές η εμφάνιση της γενετήσιας περιοχή βελτιώνεται σημαντικά με αποτέλεσμα να τονώνεται η σεξουαλική αυτοπεποίθηση της γυναίκας πράγμα που έχει θετικό αντίκτυπο στη σεξουαλική της ζωή.

Vagi Shot

Eίναι μια θεραπεία που προτείνεται σε γυναίκες που δεν διεγείρονται εύκολα κατά τη σεξουαλική επαφή. Το Vagi Shot είναι ο συνδυασμός δύο ευρέως διαδεδομένων και κοινώς αποδεκτών στον ιατρικό κόσμο θεραπευτικών μεθόδων του υαλουρονικού οξέος και του laser CO2 (διοξειδίου του άνθρακα).

Πρόκειται για καινοτόμο, μη χειρουργικό ιατρικό θεραπευτικό πρωτόκολλο  που υπόσχεται να αυξήσει τη σεξουαλική διέγερση και να αναζωογονήσει τον κόλπο.

Στο πρώτο στάδιο πραγματοποιείται με έγχυση υαλουρονικού οξέος ειδικά επεξεργασμένου για χρήση στη συγκεκριμένη περιοχή, με σκοπό τη σύσφιξη της εισόδου του κόλπου.

Στο δεύτερο στάδιο της θεραπείας εφαρμόζουμε το μικροκλασματικό laser CO2 που επιδρά στα κολπικά τοιχώματα για την ανάπλαση των ινών κολλαγόνου στους κολπικούς ιστούς.

Μετά  την ολοκλήρωση της θεραπείας η γυναίκα ανακαλύπτει ότι η περιοχή που δέχτηκε τη θεραπεία ανταποκρίνεται καλύτερα στα σεξουαλικά ερεθίσματα. Έτσι έχει αυξημένες πιθανότητες για μεγαλύτερη και εντονότερη διέγερση κατά τις σεξουαλικές της επαφές.

Ο-shot

Η θεραπεία αυτή προτείνεται σε γυναίκες που δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό. Το Oshot (Orgasm Shot) είναι μια  θεραπεία που  στοχεύει στη βελτίωση της αισθαντικότητας συγκεκριμένου σημείου του κόλπου που ευθύνεται για τη σεξουαλική διέγερση.

Πραγματοποιείται με πλήρωση του σημείου Ο SPOT με έγχυση υαλουρονικού οξέος, ειδικά επεξεργασμένο για χρήση στη συγκεκριμένη περιοχή. Αυτό μπορεί να συντελέσει στην ενίσχυση του σεξουαλικού ερεθισμού και βοηθά στην αύξηση της ικανοποίησης σε γυναίκες που δυσκολεύονται να κορυφώσουν ή να έχουν οργασμό.

Οι γυναίκες μετά τη θεραπεία αναφέρουν ισχυρότερους και συχνότερους οργασμούς, αυξημένη φυσική λίπανση και μεγαλύτερη διέγερση, ανεξάρτητα από την ηλικία.

Όλες οι θεραπείες που προαναφέρονται είναι ανώδυνες, εφαρμόζονται με τοπική αναισθησία και είναι απολύτως ασφαλής.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο ιατρείο Αισθητικής & Επανορθωτικής Γυναικολογίας του Δρ. Ναούμ. Κατά τη διάρκειά της συμβουλευτικής συνεδρίας  η γυναίκα μπορεί να  συζητήσει ό,τι την απασχολεί σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη σεξουαλική της ζωή, αλλά και άλλα θέμα που την απασχολούν σχετικά με τη γενετήσια περιοχή.

Source: womanidol.com