Ο Δρ. Ναούμ ομιλητής στο 1ο FERTILITY FESTIVAL
Ο Δρ. Ναούμ ομιλητής στο 1ο FERTILITY FESTIVAL

Το Διεθνές Κέντρο Υγείας Τουρισμού, υπό την αιγίδα της ΕΛΙΤΟΥΡ, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών, και του FedHatta διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1o FERTILITY FESTIVAL, το οποίο θα διεξαχθεί 8-9 Ιουνίου 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το 1ο FERTILITY FESTIVAL είναι µία εξειδικευµένη διοργάνωση που αφορά στην Υποβοηθούµενη Αναπαραγωγή και Υπογονιµότητα, µε διεθνή συµµετοχή και η οποία έχει ως σκοπό την ανάδειξη της χώρας µας ως κορυφαίο προορισµό.

Το 1ο FERTILITY FESTIVAL θα αποτελέσει πόλο έλξης επιστηµόνων και επαγγελµατιών στον χώρο της εξωσωµατικής γονιµοποίησης, µεγάλων Medical Facilitators και εξειδικευµένων Tour Operators από όλο τον κόσµο, καθώς και Διεθνών όσο και Ελληνικών Επιστηµονικών Οργανισµών στον τοµέα της Υποβοηθούµενης Αναπαραγωγής, µε µεγάλο αριθµό µελών.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης στόχος είναι να υπάρχει πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα µε συµµετοχή διακεκριµένων οµιλητών, µε νεότερα δεδοµένα και εξελίξεις, Β2Β συναντήσεις όλων των επαγγελµατιών που θα συµµετέχουν, έκθεση για το κοινό και ενημέρωσή τους, ενώ η διοργάνωση θα κλείσει µε “Παρέλαση Γονιµότητας” φιλανθρωπικού χαρακτήρα που τα έσοδα της θα διατεθούν για τη θεραπεία υπογόνιµων ζευγαριών.

Η συµµετοχή των Επαγγελµατιών Υγείας και του κοινού, στη διοργάνωση, θα είναι Δωρεάν.

Το Διεθνές Κέντρο Υγείας Τουρισμού είναι μη κερδοσκοπικός μη κυβερνητικός οργανισμός τόσο για τον Διεθνή όσο και για τον Εθνικό Τουρισμό Υγείας που στοχεύει στην οργάνωση, τη διοίκηση και την αποτελεσματική διαχείριση του υγειονομικού προϊόντος υψηλής ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη των χωρών μελών του .

Ο κύριος σκοπός του είναι να παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλους όσους ασχολούνται με την προώθηση και παροχή του προϊόντος του Τουριστικού Τουρισμού, προκειμένου να εξασφαλίσει την ποιότητά του και να προωθήσει την αειφόρο ανάπτυξη του. Είναι διεθνής συνεταιριστικός φορέας για την ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού υγείας ως συνδυασμός υψηλής ποιότητας ιατρικών και τουριστικών υπηρεσιών που προωθεί το Προϊόν Τουρισμού και την Εθνική Οικονομία κάθε χώρας.

Δείτε την παρουσίαση της ομιλίας

Δείτε το video της ομιλίας

Κοινοποίηση του άρθρου