Πώς να φτάσετε ξανά στον έντονο οργασμό

 Ανακαλύψτε αποτελεσματικές συμβουλές και τεχνικές που θα βελτιώσουν την εμπειρία σας και θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και πάλι έντονο οργασμό.

Η εμπειρία του οργασμού αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα στη σεξουαλική μας ζωή. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου και τις διάφορες πιέσεις της καθημερινότητας, η ένταση του οργασμού μπορεί να μειωθεί. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν στην επαναφορά του έντονου οργασμού, προσφέροντας μία καλύτερη σεξουαλική εμπειρία. Είτε πρόκειται για ατομική εξέταση είτε για την ενίσχυση της σεξουαλικής σύνδεσης με το σύντροφο σας, σ’ αυτό το άρθρο θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωση της σεξουαλικής εμπειρίας.

Πώς εξηγείται η απώλεια του οργασμού

Η απώλεια του οργασμού μπορεί να είναι μια πρόκληση για πολλούς ανθρώπους και μπορεί να οφείλεται σε ποικίλους παράγοντες. Αν και η εμπειρία του οργασμού είναι διαφορετική για κάθε άτομο, υπάρχουν μερικοί κοινοί παράγοντες που μπορεί να συμβάλουν στην απώλειά του. Το στρες, οι ανησυχίες και οι καταστάσεις ψυχολογικού άγχους ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητα ενός ατόμου να φτάσει σε οργασμό. Αυτό μπορεί να οφείλεται και στην ανασφάλεια για την όψη των γεννητικών μας οργάνων. Προβλήματα υγείας όπως ορμονικές ανισορροπίες, διαταραχές του νευρικού συστήματος και νευρολογικά ζητήματα μπορεί να επηρεάσουν την αίσθηση του οργασμού. Σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν προβλήματα με τη στύση, συνήθως είναι δύσκολο να φτάσει το ζευγάρι στον οργασμό. Η αίσθηση πίεσης ή η έλλειψη άνεσης κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να εμποδίσει τον οργασμό. Κάποια φάρμακα, όπως τα αντικαταθλιπτικά ενδέχεται να επηρεάσουν τη σεξουαλική λειτουργία και να καταστήσουν δυσκολότερο τον οργασμό. Τέλος, ο οργασμός κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης είναι τις περισσότερες φορές πιο δύσκολος αφού παρουσιάζεται μείωση των συσπάσεων της μήτρας.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον οργασμό, είναι σημαντικό να συζητήσετε το θέμα με έναν ειδικό στη σεξουαλική υγεία ή έναν γιατρό, ο οποίος μπορεί να προτείνει λύσεις και να παράσχει υποστήριξη.

Πώς να βελτιώσετε τον οργασμό σας

Η βελτίωση του οργασμού είναι μια διαδικασία που μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε ατόμου. Υπάρχουν όμως μερικά πρακτικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ενισχύσετε την εμπειρία του οργασμού.

Η γνώση του σώματος σας είναι σημαντική για να επιτύχετε πιο έντονους οργασμούς. Αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε το σώμα σας με αισθητικό τρόπο και να εντοπίσετε τα σημεία που προκαλούν μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Η επικοινωνία με τον εαυτό σας και τον σύντροφο σας είναι καίρια για την επίτευξη έντονου οργασμού. Μοιραστείτε τις επιθυμίες σας, τις φαντασιώσεις σας και τις ανάγκες σας με ανοικτό και ειλικρινή τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, αφήστε τον εαυτό σας να απολαμβάνει την εμπειρία του σεξ χωρίς την πίεση του να φτάσετε σε οργασμό. Πειραματιστείτε με τεχνικές για να ενισχύσετε τον οργασμό σας, όπως ο έλεγχος της αναπνοής και η χρήση ερωτικών παιχνιδιών. Τέλος, έχετε κατά νου πως η φυσική και ψυχική υγεία σας επηρεάζουν άμεσα τη σεξουαλική σας λειτουργία. Γι’ αυτό τον λόγο είναι σημαντική η φροντίδα του εαυτού σας, η ισορροπημένη διατροφή, η άσκηση και η αντιμετώπιση του στρες.

Θεραπείες και γυναικείος οργασμός

Αιδοιοπλαστική και πλαστική κλειτορίδας

Η αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση της γεννητικής περιοχής, είναι βέβαιο πως θα φέρει βελτίωση της σεξουαλικής ζωής. Συγκεκριμένα, για ορισμένες γυναίκες που αντιμετωπίζουν ανατομικό πρόβλημα με την κλειτορίδα τους, είναι βέβαιο πως θα έχουν μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία, αλλά και δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών.

Διεύρυνση του G-Spot

Μέσω διεύρυνσης του G-SPOT, αυξάνεται ο όγκος του σημείου, ώστε να εντοπίζεται πιο εύκολα και επίσης να διευκολύνεται η οργασμική ικανότητα της γυναίκας.
Η τεχνική διεύρυνσης του G-Spot, αφορά στην έγχυση υαλουρονικού οξέος στο σημείο αυτό, με σκοπό να αποκατασταθεί η ανατομική δυσμορφία που δεν επιτρέπει την άμεση επαφή με το ανδρικό μόριο.

Θεραπεία ThermiVa

Τα οφέλη της θεραπείας, είναι η αντιμετώπιση της μειωμένης ξηρότητας, καθώς το ThermiVa προκαλεί νέα παραγωγή των ινών κολλαγόνου με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας, αυξάνοντας την υγρασία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Παρατηρείται επίσης, αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση, καθώς αποκτάται αυξημένη ευαισθησία στον κόλπο και πιο συντονισμένες μυϊκές συσπάσεις, που επιτυγχάνουν οργασμό.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο ιατρείο Αισθητικής & Επανορθωτικής Γυναικολογίας του Δρ. Ναούμ. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με τον γιατρό εδώ.