Όσα αξίζει να γνωρίζετε για τη νέα ολιστική προσέγγιση της επανορθωτικής γυναικολογίας Vagina Designer.

Ο Dr.Naoum και η ομάδα του, προσφέρουν ασφαλείς και μη επεμβατικές θεραπείες για την ανανέωση, τη σύσφιξη και τη βελτίωση της εμφάνισης της «ευαίσθητης» περιοχής της γυναίκας. Η αισθητική γυναικολογία που αποτελεί την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη τάση στην πλαστική χειρουργική, προσφέρει το «Vagina Designer».

Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά, αλλά ακόμη και στο γιατρό τους για το λειτουργικό ή αισθητικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζουν, όσον αφορά το αιδοίο ή τον κόλπο τους. Καθώς όμως τα κοινωνικά ταμπού μειώνονται και οι γυναίκες βρίσκουν το θάρρος να ζητήσουν ιατρική συμβουλή, η εμφάνιση της ευαίσθητης περιοχής βελτιώνεται. Συνεπώς, η αισθητική γυναικολογία χαρίζει στις γυναίκες ανακούφιση, αυτοπεποίθηση, καλύτερη ψυχολογία, βελτιωμένη σεξουαλική ζωή και ομαλή καθημερινότητα.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να διευκρινίσουμε πως σε ό,τι αφορά την ευαίσθητη περιοχή, δεν είναι εύκολο να ορίσουμε τι είναι το κανονικό, ενώ πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια με το αιδοίο τους, δίχως να εμφανίζει κάποιο ανατομικό, λειτουργικό ή αισθητικό πρόβλημα.

Λίγα λόγια για το Vagina Designer

Ο πρωτοπόρος στις διαδικασίες αναζωογόνησης και χειρουργικής αποκατάστασης των γυναικείων γεννητικών οργάνων Dr. Naoum, προσφέρει τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες τεχνικές στον εξελισσόμενο τομέα της αισθητικής κολπικής χειρουργικής. Έτσι δημιούργησε το Vagina Designer, μία ολιστική προσέγγιση επανασχεδιασμού της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής.

Οι επιλογές που προσφέρει το Vagina Designer

Αξίζει να σημειώσουμε πως σε κάθε γυναίκα εφαρμόζεται εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες της. Για την ολιστική προσέγγιση του Vagina Designer μπορείτε να επιλέξετε, σε συνεννόηση με το γιατρό ανάμεσα στις παρακάτω θεραπείες, ώστε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μη χειρουργική αιδοιοπλαστική

Ειδική συσκευή ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιείται για την τήξη και την απομάκρυνση του λίπους της περιοχής των χειλέων σε βαθύ, κυτταρικό επίπεδο προσφέροντας λεία, συμπαγή και αναζωογονημένα χείλη.

Μη χειρουργική κολποπλαστική

Με τη χρήση της τεχνολογίας laser, γίνεται κολπική αναζωογόνηση, χωρίς χειρουργείο με αποτέλεσμα τη σύσφιξη και την αναζωογόνηση του κόλπου, την αντιμετώπιση της ξηρότητας και της χαλάρωσης.

Απαλλαγή από το λίπος της ήβης

Μέσω της τεχνολογίας ραδιοσυχνοτήτων, οι γυναίκες απαλλάσσονται οριστικά από το ηβικό λίπος. Με τον τρόπο αυτό, απολαμβάνουν ένα πιο σφιχτό δέρμα στη γύρω περιοχή, εξασφαλίζοντας πως δεν μπορούν να αναπτυχθούν νέα λιποκύτταρα στη θέση τους.

Μόνιμη ηβική αποτρίχωση

Χρησιμοποιώντας την πιο αποτελεσματική ιατρική συσκευή λέιζερ, η περιοχή του μπικίνι απαλλάσσεται από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με μόνιμα αποτελέσματα.

Λεύκανση κόλπου

Οι θεραπείες «Vagina Designer» περιλαμβάνουν επίσης διαδικασίες λεύκανσης, γνωστές και ως «λεύκανση των γεννητικών οργάνων» ή «λεύκανση κόλπου/πρωκτού». Με τη χρήση ιατρικού λέιζερ, πετυχαίνουμε την επιθυμητή απόχρωση στο δέρμα γύρω από τον κόλπο και/ή τον πρωκτό ώστε να ταιριάζει με το χρώμα της περιοχής.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμφάνισης και της υφής του δέρματος, ενώ παράλληλα διεγείρει τη φυσική ανάπτυξη των ινοβλαστών, την κυκλοφορία και τους υποστηρικτικούς ιστούς του δέρματος.

Ενέσεις υαλουρονικού οξέος

Οι ενέσεις Υαλουρονικού Οξέως, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες προσώπου παγκοσμίως. Ωστόσο, τα fillers χρησιμοποιούνται ευρέως και για την αναζωογόνηση των χειλέων, με σκοπό να βελτιώσουν το σχήμα της περιοχής και να προσφέρουν μια πιο νεανική όψη.